Feyenoord niet verder met Bandjar

Feyenoord zal Sigourney Bandjar geen contract aanbieden, zo weet Elf Voetbal te melden. De rechtsback mocht zich tijdens een trainingskamp in Turkije bewijzen tegenover trainer Mario Been, maar raakte tijdens het oefenkamp geblesseerd.

Vanwege de kwetsuren van Dani Fernandez en Kelvin Leerdam was Bandjar meegenomen naar Turkije. Al snel scheurde de back echter een spiertje in zijn kuit. "Hij is er drie tot vijf weken uit. Zoveel tijd heb ik niet", was de uitleg van Been. "Kelvin komt over een tijdje weer terug en in de tussentijd kunnen Bart Schenkeveld en Stefan de Vrij op die positie spelen. Dan weeg je af of het zin heeft om Bandjar er bij te nemen, maar helaas voor hem is dat niet het geval."

Bandjar deed het tot zijn blessure naar behoren, aldus Been. "Ik heb op de trainingen gezien dat hij dat niveau aankon. Alleen had ik hem graag donderdag tegen Kayserispor aan het werk willen zien om te bekijken of hij ook op dat niveau mee zou kunnen. Helaas kan dat niet meer. Jammer voor hem en voor ons, want het was in ieder geval een gemakkelijke en goedkope oplossing geweest."

Bij terugkomst in Nederland zal Bandjar weer terugkeren naar Excelsior. De rechtsback had al een beetje rekening gehouden met het slechte nieuws. "Ik denk niet dat het nog positief zal uitvallen voor mij. Ik reken erop dat ik terugkeer naar Excelsior, want aan een geblesseerde speler hebben ze niks."

Submitter:  Bron: Goal.com