Britney betrapt vlam met 2 vrouwen

Britney is weer vrijgezel. De zangeres weigert namelijk resoluut de hand van haar vriend Jason Trawick. Britney zou haar nieuwe vlam namelijk naar verluidt hebben betrapt met twee andere vrouwen.

Spears zou radeloos zijn geweest toen ze ontdekte dat Trawick twee vrouwen had versierd in een kroeg in Los Angeles. Ze weigert nu dan ook de telefoon op te nemen als ze ziet dat het haar vriendje is die weer eens belt.

"Jason verliet het café met twee flessen water", laat een ooggetuige weten. "Ook een mooie blondine die eruitzag als Britney ging met hem mee. Hij had zijn armen om haar heen en het leek erop dat ze de hele nacht samen zouden zijn."

Jasons vrienden zijn naar verluidt erg geschokt. Volgens hen was hun vriend altijd erg trouw naar Britney. "Jason is een geweldige vent en trouw als een hond", vertelt een bron. "Toen ze hoorde dat hij de nacht had doorgebracht met twee vrouwen, was de maat vol. Jason is echt niet zo en wilde haar kalmeren door alles uit te leggen."

"Hij maakte haar duidelijk dat ze slechts goede vriendinnen waren en ze niets hadden gedaan, maar ze bleef boos. Iedereen gaat ervanuit dat de relatie over is. Voor zolang het heeft mogen duren..."