Luchtmachtpiloot geeft spectaculaire UFO-beelden vrij

Op 29 september 2001 heeft een Hongaarse luchtmachtpiloot tijdens een vlucht een schotelvormig object gefilmd. Nu, ruim acht jaar later, heeft de piloot enkele beelden hiervan vrijgegeven.

De UFO vloog naar zijn linkerkant, passeerde hem met een rotgang en verdween in de wolken. "Ik was bezig met een vlucht boven het Hongaarse Boedapest", laat de piloot weten, die onbekend wil blijven tot het onderzoek door het Hongaarse ministerie van Defensie is afgerond.

"Aan mijn linkerhand zag ik een metalen ruimteschip met een perfect ronde vorm. Omdat ik een verkenningsvliegtuig vloog, kreeg ik het idee om het object te filmen."

Het Hongaarse ministerie van Defensie wil geen commentaar geven op de beelden. Het enige wat men daar kwijt wil is dat de piloot inderdaad een luchtmachtpiloot was en op verkenningsvliegtuigen vloog.

De bewuste piloot is van mening dat de beelden zijn eigendom zijn en niet die van de Hongaarse overheid. Hij was op dat bewuste tijdstip namelijk niet in functie. Hij vloog het toestel als gunst om de overheid geld te besparen. Hij heeft nu een advocaat in de arm genomen om de hele video vrij te geven. Hij hoopt met deze paar beelden dit te bespoedigen.


Binnen vijf jaar weten we het zeker...