Homo rukt vriends kloten letterlijk af

In Duitsland loopt momenteel een bizarre rechtzaak. Een 45-jarige man van maar liefst 120 kilo schoon aan de haak heeft zijn vriend namelijk op gruwelijke wijze verminkt. De kolos was woedend omdat zijn vriend hem niet meer omhoog kon krijgen.

De beste man, Hans O., ontmoette zijn slachtoffer Alexander op 2 september in de stad Neuss. Daar gingen ze de hele nacht flink doorhalen met veel bier. Na het stappen werd Hans zo geil, dat hij de gulp van zijn vriendje opende om met diens piemel te spelen.

Helaas pindakaas, door het vele bier gebeurde er helemaal niets bij Alexander. Wat er ook omhoog kwam, zijn jongeheer bleef dood als een pier. Hans werd hierop zo kwaad, dat hij de ballen van de arme man beetpakte en deze een paar keer omdraaide.

Vervolgens gaf hij een enorme ruk aan de zak, waarop deze loskwam van Alexanders middel. Hierop wierp hij hem uit het raam. Zwaargewond strompelde het slachtoffer twee kilometer naar zijn huis, waar zijn moeder vervolgens een ambulance belde.

De politie heeft de ballen van Alexander later teruggevonden in de dakgoot. De staat wil nu dat Hans, die al eerder veroordeeld is voor soortgelijke daden, psychiatrisch wordt behandeld.