Beckham te onbekend voor Simpsons

Dacht je dat David Beckham alles meehad? Vergeet het maar, want ook het leven van een wereldster gaat niet over rozen. De voetballer is namelijk geweigerd voor een optreden in 'The Simpsons'.

Zijn de voetballer en zijn vrouw Victoria 'Posh Spice' Beckham wereldberoemd in Europa, in de VS kent geen hond ze. "David Beckham benaderde ons met de vraag of hij een keer mocht meedoen", verklaart schrijver en producent Al Jean. "Ik heb hem moeten terugbellen om te zeggen dat we hem nog niet kunnen gebruiken. Volgens mij is hij niet groot genoeg voor het Amerikaanse publiek."

"Ik heb veel mensen moeten teleurstellen. Sommigen reageren echt boos, en ik kreeg al eens te horen 'Ik wed dat je George Best wel zou hebben uitgenodigd.' Ik kan vrij zeker zeggen dat ik hem ook zou hebben afgewezen."

De makers van de populaire tekenfilmserie krijgen veel verzoeken van celebrities om te komen opdraven bij een aflevering van The Simpsons. Zo deed niemand minder dan Mick Jagger een cameo in de tekenfilm. De Rolling Stones-zanger zou zich volgens een stemacteur echter nogal arrogant hebben gedragen.