'Maxi Rodriguez tekent donderdag bij Liverpool'

The Mirror meldt dat Liverpool op het punt staat om Maxi Rodriguez over te nemen van Atlético Madrid. Volgens het Engelse medium tekent de Argentijn donderdag bij The Reds.

Rodriguez wordt al een tijdje gelinkt aan Liverpool. Sinds de komst van Antonio Lopez als trainer is Rodriguez niet altijd zeker van een plek in de basis. Zo startte hij dit seizoen slechts negen keer vanaf het begin, waar hij dat zestien keer had kunnen doen.

Om kans te maken op een selectie voor het WK in Zuid-Afrika komende zomer wil Rodriguez speelminuten maken. Die kans zou bij Liverpool groter zijn dan bij Atlético Madrid.

Rodriguez heeft een aflopend contract bij de club uit Madrid. De club wil derhalve meewerken aan een transfer om er daardoor nog een leuk bedrag aan over te houden.

Aangezien Liverpool er momenteel financieel niet sterk voor staat, had manager Rafael Benitez de Argentijn liever gehuurd. Daar wil  Atlético  Madrid niet aan meewerken. Rodriguez zal ook een deel van zijn salaris inleveren als de deal doorgang vindt.