'Arnautovic mee op trainingskamp Twente'

De terugkeer van Marko Arnautovic bij FC Twente krijgt langzamerhand steeds stevigere contouren. De aan Internazionale verhuurde spits gaat wellicht zelfs mee op oefenstage met de koploper van de Eredivisie. Voor coach Steve McClaren de zoveelste aanvaller in zijn selectie.

"Misschien gaat hij wel mee op oefenstage", zegt een woordvoerder van de club uit Enschede tegenover De Telegraaf. Zaterdag vliegen de roodhemden voor een oefentrip naar Spanje. "Ik heb begrepen dat zijn zaakwaarnemer nu in Milaan is om bij Inter over Arnautovic te praten."

In Milaan leeft de Oostenrijker al enige tijd in onmin met coach José Mourinho, die het gedrag van het talent aan de kaak stelde. Kansen op speeltijd worden geschat op nihil in het Giuseppe Meazza en dus lijkt een terugkeer naar de Tukkers een logisch gevolg.

"We weten snel meer, denk ik", continueert de zegsman van FC Twente zijn uitleg. "Volgens onze voorzitter Joop Munsterman zijn er nu drie opties: of hij blijft bij Inter, of hij komt terug bij FC Twente, of hij wordt verkocht aan een andere club. Verhuren is uitgesloten wat FC Twente betreft."