Emanuelson zeer teleurgesteld over aanbod Ajax

De gesprekken tussen Urby Emanuelson en Ajax over een eventuele contractverlenging verlopen uiterst moeizaam. Dat heeft de zaakwaarnemer van Emanuelson bevestigd tegenover Sportweek.

Emanuelson heeft een contract tot 2011 bij de Amsterdammers. Beide partijen willen graag met elkaar verder. Volgens Brian Berkleef, zaakwaarnemer van Emanuelson, heeft Ajax een belachelijk voorstel gedaan.

"Urby wil graag dat Ajax straks wat aan hem verdient", zegt Berkleef in Sportweek. "Maar tijdens de eerste gesprekken zijn we er totaal niet uitgekomen. Het aanbod dat Ajax heeft gedaan is zo belachelijk dat we denken dat we er überhaupt niet gaan uitkomen. Dat is jammer. Urby denkt altijd aan anderen. Maar soms moet je ook aan jezelf denken."

Ajax heeft tegenover het eerdergenoemde medium bevestigd dat de gesprekken zijn gevoerd. "Ajax wil graag verder met hem", aldus een woordvoerder van Ajax.

De nummer drie van de Eredivisie verwacht dat Ajax en Emanuelson in het eerste kwartaal van dit jaar weer met elkaar om de tafel gaan.