Doodsbedreigingen om extra topping op pizza

Een man uit het Australische Geelong heeft een pizzabezorger aangevallen en gedreigd de oren van de eigenaar van de pizzeria eraf te snijden omdat hij drie dollar moest betalen voor extra toppings waar hij niet om gevraagd had.

De ietwat beschonken man ging volledig door het lint toen hij hoorde dat hij drie dollar meer moest betalen voor iets dat hij niet had besteld. Hij schold de bezorger uit, duwde hem en pakte hem bij de kraag terwijl hij eiste slechts 28 dollar te hoeven betalen.

Toen de doodsbange bezorger hiermee akkoord ging, stompte de man de bezorger in zijn maag en dreigde hij hem af te maken als hij iemand zou vertellen wat er was gebeurd. De bezorger stelde de eigenaar van de zaak op de hoogte en toen deze de agressieve man opbelde om hem mee te delen dat hij als klant niet meer welkom was, dreigde de pizzaliefhebber de oren van de eigenaar af te snijden.

Toen de eigenaar de bedreigingen afkapte en ophing, kwam het heethoofd zijn beweringen persoonlijk nog wat kracht bijzetten. Hij kwam naar de pizzeria, veegde daar alles van de counter, sprong erop en bedreigde de eigenaar nogmaals met de dood.

De man heeft zijn schuld toegegeven en heeft via zijn advocaat laten weten in te zien dat hij belachelijk gereageerd heeft en dat hij niemand kwaad heeft willen doen.

Met dank aan Janetje voor de herschreven submit.