'Chelsea wil Casillas aantrekken'

Iker Casillas staat volgens de Spaanse krant Sport op het verlanglijstje van Chelsea. Trainer van The Blues Carlo Ancelotti zou het vertrouwen in doelman Petr Cech kwijt zijn en daarom na het WK in Zuid-Afrika de doelman van Real Madrid naar Londen willen halen.

Casillas heeft een contract tot 2017 bij de Koninklijke en zijn afkoopsom bedraagt 150 miljoen euro. Chelsea hoopt dat de doelman van het Spaanse nationale elftal van club wil veranderen en hoopt dat Real mee wil werken aan een eventuele overgang. Veel zal hierbij afhangen van de verhouding tussen Casillas en voorzitter van Real Madrid Florentino Pérez.

De sluitpost wil nu eindelijk tot de beter betaalde spelers gaan behoren na ruim 550 wedstrijden in het eerste van de Koninklijke gespeeld te hebben. Eerder wilde Casillas nog niets van een vertrek uit Madrid weten. "Als god het wil, ontwikkel ik me en stap ik in de voetsporen van coaches als Del Bosque en Camacho. Daarna zou ik graag voorzitter willen worden, wanneer ik wat meer op leeftijd ben."