Aarsruiker in supermarkt

Veel mensen houden er een hobby op na. De een nog aparter dan de ander, maar in het Engelse Plymouth loopt een man rond, volgens The Sun, met een wel heel merkwaardig tijdverdrijf.

De onverlaat, die inmiddels door de politie wordt gezocht, ruikt aan het achterwerk van een winkelmedewerker die werkzaam is in een Co-op supermarkt. Deze viespeuk heeft zich al zo'n twintig keer schuldig gemaakt aan het 'analyseren'. Het zal echter niet erg moeilijk zijn om de snuiver te pakken te krijgen, omdat hij door bewakingscamera's is gefilmd. Het gaat om een kalende, roodharige man in de veertig, gewapend met een bril.  

In de weekenden besluipt de dader zijn slachtoffer. In zijn buurt bukt hij zich, zogenaamd om iets uit de schappen te pakken, maar dan slaat hij toe. De 20-jarige winkelbediende vertelt: "Ik ben geschokt. De kerel gaat vliegensvlug te werk. Eén keer heb ik gevoeld hoe hij me aanraakte. Niet normaal".

De politie is op zoek naar getuigen. "Er was telkens veel volk in de supermarkt. Iemand moet de kerel aan het werk hebben gezien", aldus agent Steve Wight.