Win het boek De Hel van '63

17 december gaat de film in de Nederlandse bioscopen draaien, maar vanaf vorige week is het boek al in de boekhandel te verkrijgen: De Hel van '63, geschreven door Dick van den Heuvel.


Onder druk van de media besluit het bestuur van van het Friese Elfstedencomité, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Tocht der Tochten in 1963 doorgaat. Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek zijn vier van de duizenden mensen die een startbewijs weten te veroveren. Alle vier hebben ze hun eigen reden om deze Tocht der Tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan.

Naast het verhaal zijn er 16 fotopagina’s opgenomen met beelden uit de film. Ook staan er een uitgebreide making-of en interviews met de regisseur, acteurs en schaatsers van de tocht zelf in.

Het boek is zo'n groot succes dat de eerste druk twee dagen na het verschijnen al uitverkocht was.

In samenwerking met Uitgeverij Plateau mogen we vijf exemplaren weggeven van De Hel van '63. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaande vraag te beantwoorden.

Wie won de Elfstedentocht in 1963?

Je kan het antwoord op deze vraag, met vermelding van je username op FOK!, voor 14 december 20:00 uur sturen naar prijsvragensport@fok.nl

Submitter:  Bron: FOK!sport