Didulica: "Geen vertrouwen in AZ-organisatie"

Als het aan Joey Didulica had gelegen was Ronald Koeman nog trainer van AZ geweest. De Australische tweede doelman, in de kleedkamer enorm belangrijk, is totaal verrast.

"Ik voetbal al elf jaar in Europa, maar dit is het meest verrassende ontslag dat ik mee heb gemaakt", zegt hij in De Telegraaf. "Ik denk niet dat veel mensen dit begrijpen."

"Het gaat in het voetbal om de punten en wij zaten nog vlakbij de vijfde plek, die binnen de doelstelling valt", constateert hij in de ochtendkrant. "Dit verdient Koeman niet, het is niet zijn schuld. Wij waren op de goede weg, iedereen begon het te begrijpen en overal aan te wennen."

"Natuurlijk zijn er altijd tegenstanders van een trainer. Ik zou er één kunnen zijn, want ik kreeg geen kans, maar zo denk ik erover. De club was de laatste jaren nog wel zó stabiel. Er is dit seizoen al zoveel gebeurd, nu heb ik geen vertrouwen in de organisatie van de club."

"Zoals het twee jaar geleden afgehandeld werd met Van Gaal, dat was een toonbeeld van beleid en vertrouwen. Die stabiliteit was één van de redenen voor het halen van de titel. Met hoe het nu loopt, kan er werkelijk van alles gebeuren", zijn de laatste woorden van Didulica.



Meer discussies over AZ vind je op het forum