[K1] Uitslag kwartfinales

Badr Hari heeft tijdens de K-1-finale in het Japanse Yokohama vrij eenvoudig de halve eindstrijd bereikt. De Marokkaanse Amsterdammer versloeg zijn Russische tegenstander Ruslan Karaev al na veertig seconden met een knock-out.

Hari treft in de halve eindstrijd Alistair Overeem. De 29-jarige Nederlander was in zijn partij tegen de Braziliaan Ewerton Teixeira ook snel klaar. Met een 'dodelijke knie' sloeg hij Teixeira knock-out.

Ook Sem Schilt bereikte de halve eindstrijd. Hij versloeg Jerome Le Banner in de eerste ronde ook via een knock-out. In twee minuten tijd had Schilt zijn tegenstander met een trap op de lever al tweemaal naar de grond gebracht. Dat betekende het einde van de partij.

Remy Bonjasky had het in zijn kwartfinale-partij tegen Errol Zimmermann een stuk moeilijker. De Nederlander, op jacht naar zijn vierde wereldtitel, werd na drie ronden uitgeroepen tot winnaar. In de eerste ronde werkte hij zijn tegenstander tegen de grond, een technische knock-out. Daarna verdedigde hij zeer goed en parreerde elke aanval van Zimmermann.

Meer discussies over K1 vind je op het forum