Uitslag Schotland speelronde 11

Dit weekend stond de elfde speelronde in de Schotse competitie op het programma. FOK!sport brengt je iedere speelronde een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Celtic laat punten liggen, Glasgow Rangers wint wel

Celtic, met Glenn Loovens, liet in het uitduel bij hekkensluiter Falkirk punten liggen. Het werd 3-3. De zes doelpunten vielen allen in de tweede helft. Kort na rust scoorde Gary Caldwell de 0-1. Door treffers van Scott Arfield en Pedro Moutinho kwam Falkirk op een 2-1 voorsprong. Scott McDonald zorgde met twee doelpunten in zeven minuten dat Celtic weer op voorsprong kwam. Vlak voor tijd zorgde Mark Stewart er voor dat de hekkensluiter in de Schotse competitie alsnog een punt pakte.

Glasgow Rangers versloeg thuis St. Mirren met 2-1 Beide treffers van de landskampioen werden gescoord door Kris Boyd, Stephen O'Donnell maakte er vlak voor tijd 2-1 van.

Hibernian zakte naar de derde plaats door de 0-0 tegen Hearts.