Benítez hoopt op een wonder

Na het 1-1 gelijkspel in Lyon is Liverpool zo goed als uitgeschakeld in de groepsfase van de Champions League. Coach Rafael Benítez hoopt dat zijn ploeg, net als in het verleden, voor een wonder kan zorgen.

Een verwoestende uithaal van Ryan Babel was bijna goed voor de drie punten voor The Reds. Een late gelijkmaker van Lisandro Lopez gooide echter roet in het eten en alleen een wonder kan Liverpool nu nog helpen. "We hebben eerder voor een wonder gezorgd en we denken dat we dat weer kunnen doen", reageerde Benítez strijdvaardig tegenover de Daily Mirror.

"Natuurlijk is het moeilijk, maar onmogelijk is het niet", denkt de Spanjaard. "We moeten zelf winnen en hopen dat de andere resultaten meezitten. Toch moeten we niet teveel over andere wedstrijden praten en onze duels winnen. Vervolgens moeten we hopen dat er weer een wonder plaats zal vinden."

Aan een ontslag denkt de oefenmeester niet. "Ik denk niet dat mijn baan op het spel staat. Ik denk alleen aan de volgende wedstrijd. We kunnen een hoop positieve dingen uit deze wedstrijd halen."