[Gerucht] Gears of War 3 wordt binnenkort onthuld

Het gerucht deed al een tijdje de ronde dat Gears of War 3 momenteel in ontwikkeling is. Tot zover is er alleen nog geen enkele keer iets letterlijk bevestigd door regisseur Cliff Bleszinski en dat is eigenlijk nog steeds het geval. Wel weten we dat een Playstation 3 versie van Gears of War er in ieder geval niet in zit en dat we bij een volgend deel waarschijnlijk iets heel anders kunnen gaan verwachten.

De geruchtmolen is momenteel weer flink draaiende, omdat Bleszinski heeft aangegeven op zijn Twitterpagina dat op de aankomende Spike TV Videogame Awards (VGA) op 12 december erg veel exclusieve onthullingen over al eerder aangekondigde spellen zal bevatten en dat er ook een aantal bijzondere verrassingen in de planning staan. Het blijft dus nog echt een gerucht, voorlopig kunnen we eigelijk alleen maar hopen dat Gears of War 3 wel wordt aangekondigd op die zaterdagavond.

De Spike Videogame Awards is in feite een prijzenshow, die vaak een hoop bekende mensen aantrekt (zoals Samuel L. Jackson en Jack Black) en heeft ook een redelijke status in Amerika. Wat wel al vaststaat is dat 2K Games een nog onbekende shooter gaat onthullen, dat EA Games met iets compleet nieuws gaat komen en nieuwe informatie over: Crackdown 2, Halo: Reach, UFC 2010 Undisputed, Medal of Honor en Prince Of Persia: The Forgotten Sands, zullen daar hun opwachting maken.