[update] Team Fortress 2 krijgt betrayal-gamemode?

Tegen Kotaku heeft Robin Walker gezegd dat het geen nieuwe gamemodus is, maar iets anders. Het heeft dus waarschijnlijk inderdaad te maken of je met je matties op een server speelt.

"We've got something coming, but it's not a new game mode, the key to understanding the new sound files is to figure out who's hearing them in-game, and who isn't."


Origineel bericht

Team Fortress 2 heeft gisteren een update gekregen en in die update zaten een heleboel nieuwe geluidsbestanden. Deze bestanden zijn regels tekst van THE ANNOUNCER, en deze lieve dame heeft het over vriendschappen. Er zijn weinig vriendschappen in Team Fortress 2, behalve een twijfelachtige tussen de medic en de heavy, en er wordt dan ook al druk gespeculeerd over de toevoeging van een betrayal-gamemode, zoals al bekend van Unreal Tournament.

Deze gamemodus, in Unreal, staat spelers toe geld te verzamelen voor kills, maar spelers in je eigen team kunnen door een teammate neer te schieten er vandoor gaan met deze pot. Maar dat is natuurlijk riskant. Iemand in de comments kan het vast beter uitleggen, dus speculeer er op los hoe dit in Team Fortress 2 zou werken! Er zijn ook al meldingen van spelers die de berichten krijgen als ze teams debalanceren door naar een team te switchen waar mensen van hun friendslist inzitten, dus misschien is het slechts dat.