Vrouw wil baby uit buik snijden

Een 40-jarige vrouw is in Amerika aangeklaagd voor poging tot moord, nadat ze geprobeerd had een ongeboren kind uit de baarmoeder van een dakloze vrouw te snijden. Veronica Deramous gijzelde de 29-jarige dakloze vrouw gedurende vijf dagen in haar appartement in Washington.

Volgens de politie bond Veronica het slachtoffer vast, sneed haar buik open om te proberen het kind uit de baarmoeder te halen. ''Je bent een sterke vrouw; wat ik nu met je ga doen kun je wel aan'', vertelde Veronica het slachtoffer.

De vrouwen kwamen elkaar tegen bij een daklozenopvang. Veronica wist het slachtoffer mee te lokken naar haar flat, door haar babykleding te beloven. Het slachtoffer wist uiteindelijk te ontsnappen, nadat de 40-jarige verdachte in slaap was gevallen. Eén van de buren belde direct de politie, toen hij het slachtoffer bloedend in een parkeergarage zag.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, waar artsen meteen een keizersnede uitvoerden. Het kind, een meisje, heeft de naam 'Miracle Sky' meegekregen. Naar verwachting zal het slachtoffer volledig herstellen.

Foto van de verdachte is hier te zien.