'Reinout had moeite met seksscènes'

Actrice Anna Drijver vond het niet erg om seksscènes te doen in de boekverfilming Komt een Vrouw bij de Dokter. Regisseur Reinout Oerlemans dacht daar anders over. Reinout zag enorm tegen de scènes op.

Anna, die Roos speelt in de film, vertelt in het AD over het hoge gehalte van seks in de film: "Ik had daar niet zo veel moeite mee. Het helpt natuurlijk wel als je een prettige, professionele en aantrekkelijke tegenspeler als Barry Atsma hebt."

"We hadden wel het idee dat Reinout er meer tegenop zag. Dus hebben Barry en ik hem op zijn gemak moeten stellen. Zo van: "Kijk eens Reinout, wij zijn naakt, so what," vervolgt Anna. De actrice bereidde zich niet voor op de seksscènes, maar hield haar lichaam wel in vorm door middel van buikspieroefeningen.

In de film, naar het boek van Kluun, krijgt Carmen (Carice van Houten) te horen dat ze borstkanker heeft. Haar partner Stijn (Barry Atsma) is er kapot van en zoekt zijn liefde bij een andere vrouw, Roos (Anna Drijver). De film draait vanaf vandaag in de bioscopen.

Wil je weten of de film de moeite waard is? Lees hier de recensie op FOK!.