Jensen wil niet naar DWDD

Talkshowhost Robert Jensen wil niet bij het programma De Wereld Draait Door aan tafel. De redactie van DWDD is al weken bezig om de presentator in de show te krijgen, maar tevergeefs. Jensen heeft een te volle agenda en eigenlijk ook niet zoveel zin meer.

Jensen is verschillende keren benaderd voor het VARA-programma, maar door een te druk schema moest hij afzeggen. Op zijn site meldt Jensen dat de medewerker van het programma daar niet juist op heeft gereageerd. Het telefoongesprek tussen Jensen en de medewerker had nogal een "dreigend, vervelend en naar sfeertje," aldus de talkshowhost.

"Ze zijn al een tijdje bezig omdat ze mij graag in de show willen hebben. Dat vind ik prima, Pauw & Witteman enzo. Ik ga het misschien ook allemaal wel een keer doen, maar ik heb het ook druk, ik heb ook een leven. Nee, wij moeten buigen voor de VARA en de bejubelde Publieke Omroep, gesubsidieerd," vervolgt Robert Jensen.

Toch wil Jensen, na het telefoongesprek, toch nog naar de show komen, maar daar moet tegenover staan dat Matthijs van Nieuwkerk naar zijn show moet komen. Alleen daar is de VARA het niet mee eens. "Dan krijg je te horen: "Die ruil kunnen wij niet doen". Ofwel: koning Matthijs voelt zich te goed voor mijn programma, de bejubelde Matthijs. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar toch eigenlijk wel klaar mee ben. Eigenlijk heb ik zoiets van: ik ga het niet doen dan ook De Wereld Draait Door. Het is allemaal zo afgrijselijk. Die Matthijs durft niet te komen bij mij in de show… Ik begrijp ook wel dat hij aan die stagiaires gezeten heeft, maar daar ga ik niet over beginnen...," aldus Jensen.

Een video met presentator Robert Jensen en sidekick Jan Paparazzi over het nieuws is hier te bekijken.