FOK!radio: Blonde Maartje (19) start politieke partij

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

De politiek gaat slecht met jongeren om. En dus moet het roer om, vinden zes jonge journalisten. Daarom hebben ze de politieke partij 'KiesJong' opgericht met een 'blonde, pittige lijsttrekker'. Deze 19-jarige dame, Maartje de Valk, spreken we vanavond in FOK!radio. De partijleden zijn afgelopen week al flink bezig geweest en dus willen wij weten in welke gemeente ze mee gaan doen aan de gemeenteraadsverkiezingen en waarom ze dit allemaal doen. En waarom gaat de politiek slecht om met jongeren? We vragen het Maartje vanavond live. Luisteren dus vanavond, live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

De columns op de FOK!frontpage zijn nu niet alleen meer op internet te lezen. De columnisten laten ook wekelijks hun kunsten horen in FOK!radio. Deze week hoor je Bazbo. En het is niet zomaar een column, maar een muziekcolumn. Wat we ons daarbij voor moeten stellen hoor je vanavond! Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek! Wil je zelf nog wat kwijt in de uitzending, bel ons dan op 030-3200406 (normaal tarief).

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.
Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AACTegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!

De radiocolumn van deze week lees je hier.