[Gerucht] Dead Space 2 krijgt online multiplayer

Veel mensen zitten op Hyves, facebook of één van de vele tientallen klonen om een beetje in contact te blijven met andere mensen. LinkedIn is een soort van Hyves maar dan voor de werkende mens die graag in contact komt en blijft met andere bedrijven of collega's. Zo kom je er ook wel eens vacatures tegen voor specifieke banen.

Zo is er op de profielpagina van Electronic Arts te zien dat er een vacature open is voor iemand die mee wil werken aan een online multiplayer gedeelte voor het vervolg op de ruimte-horror-shooter Dead Space.

Job Description
Seeking a highly motivated Senior Online Level Designer for the Dead Space franchise on Xbox360 and PS3. This is a major opportunity to contribute creatively to an exciting new franchise.

Responsibilities:

• Conceptualize, script, direct, and build online levels for the game.
• Own the level design for the online game, be able to work collaboratively with Creative Director and Online Producer to create extremely fun, satisfying and polished multiplayer levels.
• Drive online design by taking the initiative to bring all parties together to execute on the overall vision for the levels.
• Be a collaborative member of the design team, and contribute to reviews, feedback, and playtest sessions.
• Hands on contributor

Ondanks dat er nog vrijwel niets bekend is over het vervolg op Dead Space, is het vrij zeker dat er hard gewerkt wordt aan de sequel en dat de game deze keer wel een multiplayer-mode zal bevatten.
Verder kunnen we opmaken uit deze vacature dat de game naar zowel de Playstation 3 als de Xbox 360 zal komen.