Naakt viertal opgepakt in wasstraat

De politie van het Australische Biloela heeft zondagnacht vier naakte mannen uit een wasstraat geplukt. De politie wist net op tijd in te grijpen voor er ongelukken gebeurden.

Het kwartet, bestaande uit jongemannen van 19 en 23 jaar, betaalden na het stappen maar liefst 17 Australische dollar voor een volledige wasbeurt. De heren kleedden zich uit en liepen in adamskostuum rond in de carwash. Hun vriendinnen legden de hele actie vast op beeld.

Surveillerende agenten maakten echter snel een eind aan de pret. "Ze werden gestopt voordat het te ver ging", heeft een politiewoordvoerster laten weten. "Ze zouden anders ernstig gewond kunnen raken."

Het viertal werd door de politie gewaarschuwd voor het gevaar van de aanwezige hogedrukreinigers en verteld dat ze binnenkort in de rechtbank moesten verschijnen wegens overlast en opzettelijke blootstelling.

"Een wasstraat is voor het wassen van auto's, niet voor mensen." Volgens een wasstraatmedewerker hadden de hogedrukreinigers het vel van hun lichaam kunnen stralen en hun ogen uit hun oogkassen kunnen blazen.