Vermiste meisjes mogelijk in loverboy-circuit

De politie vreest dat twee minderjarige meisjes die al sinds afgelopen donderdag vermist worden, in het loverboy-circuit terechtkomen. Daarom is de politie dringend op zoek naar inlichtingen over de verblijfplaats van Mowitha Wittmer en Deria Evcimen. De meisjes zijn weggelopen uit een gezinsvervangend tehuis in Maastricht.

Mowitha is zeventien jaar oud, heeft rood-bruin haar, een blanke huidskleur, een tenger postuur en is circa 1,60 meter lang. Toen ze verdween droeg ze een spijkerbroek en een witte jas met bontkraag.

Deria is eveneens zeventien jaar oud, heeft donkerbruin tot zwart krullend haar, een licht getinte huidskleur, een normaal postuur en is ook 1,60 meter lang. Bij de verdwijning droeg ze een donkerbruine jas en jeans.

De politie vraagt iedereen die inlichtingen heeft over de verblijfplaats van de meisjes contact op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844.

Update 19.33 uur:

Deria Evcimen is vanmiddag teruggevonden in een woning in Roosendaal. Zij werd daar aangetroffen nadat politieagenten diverse adressen bezochten waar de meisjes mogelijk konden zijn. Van Mowitha Wittmer ontbreekt nog ieder spoor.

Met dank aan Ladylike voor de submit.