Dode en twee gewonden inbraak Nuenen

Bij een inbraak in Nuenen is vanochtend een dode en een zwaargewonde gevallen. Bij de inbraak aan de Opwettenseweg ontstond er een ruzie tussen de inbreker en een ander persoon.

De politie weet nog niet wie er bij het incident is overleden. Nadere gegevens ontbreken.

Update 13:12 uur
Een bekende van de bewoners van het huis aan de Opwettenseweg nummer 50 heeft laten weten dat de inbreker vanochtend werd betrapt door de vrouw des huizes die vanochtend in de tuin wilde gaan werken. Nadat zij de inbreker betrapte zou deze haar met een riek gestoken hebben.

Haar echtgenoot zag dit gebeuren en dook bovenop de inbreker, met een worsteling tot gevolg. Bij deze worsteling is de inbreker komen te overlijden en raakte de man zwaargewond. De vrouw hield aan de aanval lichte verwondingen over.

De politie werd vanochtend in eerste instantie gealarmeerd vanwege de inbraak waarbij een dode en twee gewonden zijn gevallen. De politie trof de inbreker bij aankomst dood in de vijver bij de boerderij aan. In eerste instantie stelden zij vast dat er inderdaad sprake was van een inbraak, maar inmiddels zijn zij daar minder stellig over, laat het Eindhovens Dagblad weten.

Naast het echtpaar trof de politie vanochtend nog meer mensen in de woning aan. Het is niet bekend wat hun rol is rondom het incident. De boerderij waar de uit de hand gelopen inbraak plaats vond is gesplitst in twee woningen: broer en zus wonen naast elkaar. Bekenden van de familie zijn inmiddels massaal naar de plaats van het delict gekomen om te horen wat er gebeurd is.