Serious Sam HD is er bijna!

Duke Nukem is misschien een hele grote stoere vent, hij valt in het niet bij de spierbonk die Serious Sam heet. Waar Duke altijd grappen en grollen zit te tappen is Sam altijd bloedserieus en doet hij zijn naam eer aan. Groot geworden met een drietal games op de PC komt Sam nu binnenkort terug naar de PC én zullen Xbox 360-gebruikers voor het eerst kunnen genieten van een serieus potje schieten.

In een inmiddels verwijderd twitterbericht bracht Devolver Digital ons het goede nieuws dat de PC-versie van Serious Sam HD gold is gegaan. Helaas zegt dit nog niets over de Xbox 360-versie die door de certificatieprocedure van Microsoft wel eens wat later uit kan komen dan de PC-versie. Zoals gezegd is het twitter-bericht inmiddels verwijderd, maar we hebben er een nieuw bericht voor in de plaats gekregen dat hint naar een pre-order actie die nog deze week van start moet gaan.

Wanneer we eindelijk weer eens in Sams glorie kunnen vertoeven blijft dus vooralsnog een raadsel, duidelijk is wel dat het binnenkort is.


Een betere indruk van Serious Sam HD kunnen we helaas niet bieden