[Gerucht] Duke Nukem: Manhattan Project naar XBLA?

LinkedIn, een soort social-networking/profielensite gericht op arbeidsverleden, moet een bron van vele zorgen zijn voor veel gamedevelopers, uitgevers maar vooral PR strategisten. Er zijn namelijk al vele games bevestigd doordat een developer via zijn/haar LinkedIn-profiel duidelijk maakte aan de game te werken zonder dat deze aangekondigd is. Nu is dit wederom gebeurd met een mogelijke Xbox Live Arcade-versie van Duke Nukem: Manhattan Project.

Dat er gewerkt zou worden aan een port van deze Duke-game uit 2002 bleek uit het LinkedIn-profiel van Rebecca Heineman, een van de oorspronkelijke leden van Interplay en op dit moment Lead Software Development Engineer bij Microsoft.

Inmiddels is de verwijzing naar Duke Nukem: Manhattan Project verwijderd van haar profiel, maar Rebecca, of burgerbecky zoals ze op internetfora bekend staat, heeft ook in een forum laten weten bezig te zijn of te zijn geweest met Duke Nukem: Manhattan Project.

Duke Nukem: Manhattan Project was een game die in 2002 best goede cijfers halen (gemiddeld een 78 op Metacritic) en speelde als een 2D platformshooter terwijl de game zelf stiekempjes 3D was.



Misschien moet er wel nog iets aan de graphics gebeuren...