Onschuldige burgers neermaaien in Modern Warfare 2

Nog een paar dagen en dan is het zo ver: dan ligt Call Of Duty:Modern Warfare 2 in de schappen. Onze jolige Fransoos, die verantwoordelijk was voor de third person beelden die we je twee dagen geleden al konden laten zien, hoeft niet meer te wachten. Meneer speelt al volop MW2 op zijn PS3. Dit keer laat hij de laptop meelopen tijdens wat volgens insiders een van de eerste missies van de singleplayer campagne is.

Spoiler en moraalridder gevoelig materiaal, dus lees/kijk op eigen risico
Zover als wij hebben kunnen nagaan speelt deze missie zich af op een vliegveld, waarbij je undercover gaat als terorrist en ondermeer dood en verderf dient te zaaien onder de vele onschuldige reizigers die staan te wachten in de aankomst/vertrek hal. Vervolgens trek je al schietend door de rest van het vliegveld.

Klinkt erg bloederig en dat is het ook. We zijn dan ook benieuwd hoe lang het duurt voordat de een of andere (Amerikaanse) moraalridder luidruchtig begint te protesteren op Fox News. Vliegvelden en terroristen zijn in het land van de onbegrensde crisis immers nog altijd een explosieve combinatie. Helemaal als je in de game ook nog eens aan de 'kant van de slechten' speelt. Kijk en oordeel zelf. De voertaal is Frans en de beeldkwaliteit is bagger, maar dat mag de pret niet drukken.




Multi-player ingame footage
En om af te sluiten gooien we er nog een vers multi-player ingame/trailer/teaser youtubeje tegen aan. Enjoy! Gaan wij nog even online met de oude versie knallen om het gevoel weer te krijgen en op en top klaar te zijn voor 10 november.