Behulpzame vrouw besmeurd met urine

Een vrouw uit het Amerikaanse Spokane heeft letterlijk stank voor dank gekregen. Toen zij drie mannen wilde helpen die aan haar de weg vroegen, overgoten ze haar met een flinke plas urine.

Caroline Francis, een jonge vrouw, reed vorige week van haar werk naar huis toen bij het rode verkeerslicht een witte bus naast haar stopte. Een van de drie inzittenden maakte een gebaar dat zij haar raam moest openen, waarop Francis vanuit het open raam de drie jongemannen de weg uitlegde.

Nadat zij de weg had verteld, bleek het vraaggesprek nog niet over. "Ik had eigenlijk nattigheid moeten voelen", vertelt Francis. "De inzittenden bleven namelijk doorvragen." En inderdaad, zodra het licht op groen sprong, doorweekten de heren de behulpzame vrouw met een 600 milliliterfles gevuld met urine.

"Ik weet dat het ranzig klinkt, maar ik dacht eerst dat het water was. Pas toen rook ik de penetrante geur. Ik zat er helemaal onder en flipte. Het zat in mijn ogen, in mijn mond en over mijn hele auto heen." De arme vrouw probeert de smaak en de geur te verdringen, maar de grijns op het gezicht van de dader zal ze nooit meer vergeten.

"Hij leunde uit het raam en gooide het naar me. Hij leunde nog verder opdat zelfs de laatste druppel nog over mijn gezicht heen zou komen. Hij had een zeer gemene blik in zijn ogen, ik zal nooit vergeten hoe kwaadaardig hij keek."

Na het voorval reed ze direct door naar huis om een douche te nemen. Hierna belde ze de politie en een verpleegkundige, die haar gerust wist te stellen. Zij verzekerde Floris dat ze geen ziekte kon hebben opgelopen, aangezien urine steriel is. Haar auto heeft ze echter zelf moeten wassen, omdat professionele autoreinigingsbedrijven bang waren voor besmetting.


Een nieuwsreportage over de bizarre, smakeloze grap