Bewaker gebruikt camera om naar tieten te kijken

De luchthaven van het Australische Darwin heeft een beveiliger ontslagen. De beste man werd namelijk op heterdaad betrapt nadat hij de bewakingscamera's gebruikte om naar vrouwen te gluren.

De man maakte naar verluidt deel uit van een groep beveiligingsmedewerkers die zich hadden verzameld om de monitoren. Maar in plaats van te kijken of er toevallig terroristen het vliegveld onveilig maakten, zoomden ze in op de borsten van mooie vrouwen in laag uitgesneden topjes.

Een vrouw bleek niet van het scherm af te branden. Zij zou maar liefst vijf minuten zijn begluurd door de geile bewakers. Van de groep bewakers die zich schuldig hebben gemaakt aan tieten staren, waaronder zelfs een vrouw, heeft er slechts eentje de zak gekregen. "Een absolute schande", aldus een bron.

"Ze hebben ongeveer negen schermen in de meldkamer waarmee ze onder allerlei hoeken links en rechts kunnen in- en uitzoomen. De camera's werden echter gebruikt voor hun eigen gerief. Ze keken naar de boezems van jonge vrouwen, waarvan sommige nieteens meerderjarig waren."