Meisje van 11 bevallen op trouwdag

Kordeza Zhelyazkova zal haar trouwdag nimmer meer vergeten. De Bulgaarse is namelijk bevallen op haar eigen trouwdag. Nu gebeurt dit wel vaker, maar Kordeza is waarschijnlijk de jongste ooit die dit is overkomen. De kersverse bruid is namelijk nog maar elf jaar.

Het zigeunermeisje raakte op haar tiende zwanger van haar geliefde, Jeliazko Dimitrov. Ze leerde de negentienjarige man kennen op het schoolplein van haar zigeunerschool. Jeliazko redde haar van een pestkoppen en sindsdien is het stel onafscheidelijk.

Uiteindelijk besloten ze vanwege de zwangerschap te trouwen. Met een enorme buik stond het meisje voor het altaar, toen ineens de weeën begonnen. Met spoed werd het kindbruidje naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze beviel van een dochter, Violeta. "Ik hoef geen speelgoed meer, ik heb net het mooiste speelgoed gekregen", laat een dolgelukkige Kordeza weten. "Violeta is zo mooi, ik hou echt van haar. Ik ga niet meer terug naar school, ik wil nu voor haar zorgen." 

Stomverbaasd was de Bulgaarse toen ze zwanger bleek. "Ik heb nooit seksuele opvoeding gekregen en ik wist niets over seks. Ik had nog nooit een vriendje gehad en ook van condooms had ik nog nooit gehoord. Ik wist ook niet dat ik zwanger was tot mijn oma een opmerking maakte over mijn gewicht. Ik dacht dat ik gewoon te veel hamburgers gegeten had."

Ondanks een prachtige bruiloft is niet alles koek en ei nu. Dimitrov loopt de kans voor zes jaar achter tralies te moeten wegens seks met een minderjarige. "Ik ben bang. Ik wil voor mijn vrouw en kind zorgen en wil dus niet in de gevangenis belanden. Ik heb een fout gemaakt maar ik heb er geen spijt van want nu heb ik tenminste mijn mooie Violeta", reageert de trotse vader.