Politie zoekt serieklootschopster

De politie van Langley, een stad in de Canadese provincie Brits-Columbia, is op zoek naar een vrouw die waarschijnlijk een hekel heeft aan mannen. De vrouw van rond de twintig heeft voor zover bekend al vier of vijf mannen zonder aanleiding een gigantische schop in hun ballen verkocht.

Onder de slachtoffers bevindt zich in ieder geval Anthony Clark. De 22-jarige man werd vorige maand door de onbekende vrouw zo hard tussen zijn benen geraakt, dat een van zijn testikels in zijn buik terechtkwam. Clark had geen enkel idee van zijn verwonding, tot hij naar eigen zeggen later die avond merkte dat er iets miste.

Hierop besloot hij enkele artsen te raadplegen. Die kwamen tot de conclusie dat een van zijn ballen door de kracht van de trap is gescheurd. Zijn testikel is eruit gehaald en zal nog voor de kerst worden vervangen door een nepkloot.

"Mijn artsen zeggen dat ik nog steeds in staat kan zijn om kinderen te krijgen", zei Clark . "Maar op mijn 22ste is dat niet aan een vreemdeling om dat uit te maken." 

Omdat het slachtoffer zich schaamde, besloot hij pas na vier weken aangifte te doen van de aanval. De politie heeft hem verteld dat al zeker drie of vier mannen door de vrouw zijn aangevallen.