'Mysterieuze droomman blijkt penisverlengscam'

Sinds een paar jaar blijken meerdere mensen dezelfde man te zien in hun dromen. Sinds kort is de man een echte internethit geworden. Uit gelekte informatie blijkt echter dat het hier een reclamecampagne betreft voor pillen om je penis te verlengen.

Het verhaal zou al zijn begonnen in 2006. Toen meldden enkele mensen de mysterieuze man te hebben gespot in hun dromen. De groep personen die 's nachts worden lastig gevallen door de man, die vergeleken wordt met een kruising tussen Michael Jackson en Gollum, groeide gestaag. Uiteindelijk hebben ze zich verenigd in een site voor lotgenoten. Een van de lotgenoten beweert zelfs serieus dat een hoogbegaafd persoon achter de actie zit, die 's nachts wereldwijd mensen lastigvalt met zijn beeltenis.

Volgens bronnen zou de internethit slechts een goed opgezette reclamecampagne zijn voor een nieuwe penisverlengpil. Omdat alle spam met de tekst 'enlarge your penis now' tegenwoordig al door de provider wordt geblokkeerd, besloot men het over een andere boeg te gooien.

Een foto van de uitgelekte campagne zou het bewijs van de hoax moeten vormen. Volgens de makers van de penisgroeipil zou hun product zo goed zijn, dat zelfs een vrouw binnen enkele dagen een penis kan krijgen. De vrouw op de foto zou als twee druppels water lijken op de welbekende droomman.

 

This man
Bekende kop? Dan ben je een potentiële klant!