Leatherface bedreigd door dronken agent

Een medewerker van een spookhuis in de Amerikaanse stad Baltimore heeft onlangs ervaren hoe het is om aan de andere kant van de lijn te staan. De man, die de kost verdient als kettingzaagmoordenaar Leatherface, kreeg de schrik van zijn leven toen een dronken agent een pistool op hem richtte.

De 37-jarige politieagent Eric Janik wordt nu aangeklaagd wegens geweldpleging en onzorgvuldig gebruik van een dienstwapen. Janik werd aan het einde van het bezoek aan spookhuis 'House of Screams' gevolgd door Mike Morrison, die was verkleed als de hoofdpersoon van de horrorfilm 'Texas Chainsaw Massacre'. Morrison wilde de agent nog een laatste keer laten schrikken.

Eenmaal bij een parkeerterrein aangekomen, draaide Janik zich om en trok zijn pistool. Vanaf een afstand van nog geen drie meter richtte hij zijn pistool op de spookhuismedewerker. Van schrik liet Morrison zijn kettingzaag vallen, stak zijn handen in de lucht en liep achteruit.

Pas toen Janik zag dat er geen ketting om de motorzaag lag, identificeerde hij zichzelf als politieagent. "Ik beefde van angst", vertelde Morrison. 

Volgens het politierapport stonk de politieman tijdens het incident naar drank. Hij ontkende eerst zijn wapen te hebben getrokken, en bekende later zijn pistool naar de grond te hebben gericht. Morrison en twee getuigen hebben echter verklaard dat Janik wel degelijk Leatherface onder schot hield.