Meedoen met de closed beta van Star Trek Online?

Twee dagen terug is de gesloten beta van Star Trek Online begonnen. De game van ontwikkelaar Cryptic Studios, bekend van Champions Online, en uitgever Atari hebben dit bekend gemaakt. Craig Zinkivich, executive producer van Star Trek Online, geeft aan verheugd te zijn om het verhaal van Star Trek met het publiek te kunnen delen.

"We’re pleased to begin sharing our addition to Star Trek’s legendary story with the public." "We know fans of Star Trek, and fans of MMOs, will be incredibly impressed by what they see when they play Star Trek Online."

In Star Trek Online mag je spelen als kapitein van een ruimteschip van de Federation of de Klingons. Niet tijdens de oorlog die de twee facties uitvoeren in de 23e eeuw, maar in het begin van de 25e eeuw. In een tijd na alle TV-series kortom. Je zult je eigen schip kunnen uitrusten op een manier die jij wilt en je eigen crew kunnen trainen. Vervolgens kun je de verre ruimte gaan verkennen met je schip of aan land gaan op planeten of andere ruimteschepen.


Trekkies unite!

Iedereen die geïnteresseerd is in Star Trek Online heeft geluk. Je kunt jezelf namelijk opgeven om mee te doen in deze beta waarin je de Federatie verdedigt en vrede probeert te bewerkstelligen in het door oorlog verscheurde Alpha Kwadrant. Om jezelf op te geven voor deze beta beam je jezelf naar de website van Star Trek Online.