Meer DLC voor Killing Floor onthuld

Tripwire interactive, makers dan de succesvolle Steamgame Killing Floor, kondigde vorige week al aan dat zij met hun grootste Gratis DLC content pack bezig waren. Nu heeft de developer de mooie details aan IGN onthuld. DLC is altijd welkom voor een game, al helemaal als het gratis is en zeker van dit formaat. Wat zal de content pack bevatten ?

- 7 Nieuwe wapens, waaronder de AA-12 en Pipebomb
- Nieuwe maps. altijd welkom
- een nieuwe sterke specimen om tegen te vechten (AKA The husk)
- Character pack. 4 nieuwe characters om uit te kiezen
- Nieuwe achievements, waaronder het onthoofden van 100 Fleshpounders!
- Verder nog vele bug fixes waaronder hitboxes.

Mocht je de game nog niet hebben gespeeld en zou je graag willen weten of de game het kopen waard is kun je nog altijd de game gratis proberen dankzij "the free weekend" . Log in op steam en je kunt de game van de 22e tot de 25e uitproberen. Hoogstwaarschijnlijk is Killing Floor tijdens het weekend uitgerust met een flinke korting. (geschat op 25%)

Naast de grote "level up" DLC content pack zal Tripwire ook van de week een nieuwe characterpack vrij geven. voor een miezerige prijs van $2,- kun je de 4 nieuwe karakters toevoegen aan je collectie. dit is niet de eerste keer dat Tripwire een characterpack te koopt stelt. Een paar weken terug introduceerden zij de "Outbreak character pack". Het is dankzij het succes van de Outbreak character pack dat er voor zorgde dat Tripwire aan de Level up DLC is begonnen. Grote kans is dat als de Nightfall character pack weer een succes is dat er nog meer DLC zal worden gemaakt.

Voor de FOK!review van Killing Floor kan je hier klikken.

Bedankt Zutsumei voor het herschrijven van het bericht!