Klauteren en sneaken in Prison Break-screenshots

Naast films krijgen televisieseries ook steeds vaker hun eigen games. Zo had afgelopen jaar de game Lost zijn release die gebaseerd is op de gelijknamige televisieserie. Volgende serie die binnenkort een eigen game krijgt is Prison Break.

Voor de mensen die de serie niet kennen een kleine introductie. De serie gaat over Michael Scofield die een bank berooft maar zonder enig verweer zich laat oppakken en opsluiten in Fox River State Penitentiary. Zijn broer, Lincoln Burrows, zit op death row in deze zelfde gevangenis en Michael is er zeker van dat zijn broer onschuldig is en bedenkt een groots plan om hem te bevrijden. Er blijkt een groot complot te zijn waarbij The Company centraal staat.

In de game zul je niet als iemand in de serie spelen maar een totaal nieuw karakter genaamd Tom Paxton. Tom is een agent van The Company en heeft zich ook in de gevangenis laten opsluiten om erachter te komen wat een 'normale' jongen als Michael bezielt om zomaar een bank te beroven. In de game zul je karakters van de serie tegenkomen maar je zult alle gebeurtenissen van de serie uit het perspectief van Tom zien.

Van de game zijn vijf screenshots verschenen waaruit blijkt dat er veel gesneakt en geklommen zal moeten worden.





De game zal verschijnen voor de PC, Playstation 3 en Xbox 360 maar over een releasedatum is nog niets bekend.