Burger King verkoopt 's nachts alleen wiet

Een niet in functie zijnde politieman uit Tullytown, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, had afgelopen week 's nachts ineens enorme trek. Hierop besloot de man om even naar de Burger King te rijden voor een warme hap. Hier deed hij echter de schokkende ontdekking dat er 's nachts alleen nog maar wiet wordt verkocht.

Agent Shawn McClister deed zijn bestelling bij de intercom van de drive-in en reed vervolgens door naar het raam om daar de bestelling af te halen. De 32-jarige Burger King-medewerker bij het raam vroeg de agent vervolgens of hij ook drank bij zich had. "Wat?", vroeg McClister oprecht verbaasd. Hierop herhaalde de man zijn vraag met de aanvulling dat hij marihuana wilde ruilen voor drank.

Hierop vertrok de medewerker naar de bergplaats terwijl een andere McClister zijn bestelling overhandigde. Even later kwam de eerste werknemer weer terug met een zak waarin duidelijk groene plantjes zaten. Hierop draaide McClister zijn gebreide hoed opdat de tekst 'Tullytown Police' voor de man zichtbaar werd. "Dat is geen slim idee, wel?", vroeg McClister.

Hierop reed de politieman weg met zijn voedsel om even later terug te keren met een collega die op dat moment wel in functie was. Deze arresteerde de fastfoodmedewerker wegens het bezit van drugs met de bedoeling deze te verkopen aan een politieagent. Dit kon pas nadat zij enkele wietzakken vonden in een vuilnisbak.