Kroegtijgerin laat kinderen alleen

Een 22-jarige Britse moeder had zo veel trek in een borrel, dat ze haar vier kinderen, waaronder een baby van enkele maanden oud,  alleen thuis liet. Pas om half elf de volgende avond kwam de vrouw naar huis.
 
Nadat de vrouw uit Blackburn met vrienden thuis had ingedronken, wilde de groep op stap gaan. De 22-jarige legde haar kinderen, in de leeftijd van nul tot vier jaar, in bed en vertrok.

's Ochtends hing het oudste kind, een vierjarig meisje, huilend uit het raam, roepend om haar moeder. Buren alarmeerden daarop de politie. Agenten troffen in de woning overal lege bierblikjes aan. In een met urine doorweekt bedje werd een baby aangetroffen. Een jongetje van een jaar oud werd uitgedroogd en met een natte luier in een campingbedje gevonden.

Een meisje van drie had zichzelf wel al aangekleed. Het oudste kind probeerde een ontbijt te maken. Ook probeerde ze een fles melk voor haar babybroertje te maken, maar dat mislukte.

Volgens buren is de vrouw "de slechtste moeder ooit." De kinderen zijn uit huis geplaatst en de 22-jarige vrouw moet waarschijnlijk de cel in.

Zie ook het topic over deze vrouw op ons forum.