Alle deelnemers WIDM bekend

Gisteren dook een filmpje op waarin twee deelnemers van het nieuwe seizoen Wie is... de Mol? te zien waren; Manuel Venderbos en Barbara Barend. Hierdoor heeft de AVRO besloten de tien namen van deelnemers bekend te maken. Dit is de complete deelnemerslijst: Tim Akkerman, Sanne Vogel, Hind Laroussi, Kim Pieters, Barbara Barend, Loretta Schrijver, Manuel Venderbos, Arjen Lubach, Erik van der Hoff en Frits Sissing.

Tim Akkerman (ex-zanger van Di-rect) stapte op het vliegtuig toen zijn vrouw hoogzwanger was. Toch besloot hij mee te doen, toen hij werd overgehaald door Dennis Weening, die twee jaar geleden de mol bleek te zijn. "Mijn goede maatje Dennis Weening heeft me overgehaald. Hij zei letterlijk: ’Je bent gek als je het niet doet’, dus dat heeft me over de streep getrokken.

Waar de opnames dit jaar hebben plaatsgevonden is niet bekend gemaakt. Gezien het filmpje lijkt het echter wel een zonnige en bos- en bergrijke locatie te zijn. De eerste aflevering van Wie is... de Mol? 2010 is 7 januari te zien bij de AVRO en wordt gepresenteerd door Pieter-Jan Hagens.

  

De deelnemersfoto. Zullen hier de eerste hints al zichtbaar zijn?

V.l.n.r.: Barbara Barend, Frits Sissing, Manuel Venderbos, Erik van der Hoff, Tim Akkerman, Arjen Lubach, Sanne Vogel, Kim Pieters, Loretta Schrijver, Hind Laroussi.