Moeder leert zoon heroïne spuiten

Een 46-jarige vrouw uit Burlington, in de Amerikaanse staat Wisconsin, wordt aangeklaagd nadat ze haar zoon had lesgegeven in het gebruik van heroïne. De wijze lessen zijn de zestienjarige Raymond Strosina helaas fataal geworden. De jongen is vorige maand overleden na een overdosis.

De moeder scheidde vier jaar geleden van haar man, in wiens huis de jongen op 14 september werd gevonden. Volgens de aanklacht werd de jongen dood aangetroffen in de kelder van zijn vader. De kelder was omgebouwd tot computerkamer. Naast de jongen werden een spuit, een verbrande lepel en andere heroïnebenodigdheden aangetroffen.

Volgens de recherche blowde de jongen al op zijn veertiende. Moet kunnen, maar volgens het politierapport heeft zijn moeder hem zelfs geleerd om drugs te spuiten. Ooggetuigen beweren zelfs dat ze hebben gezien dat de moeder haar zoon de heroïne inspoot.

Ze heeft toegegeven dat ze eens na het kopen van drugs een shotje nam achter het stuur. Vervolgens overhandigde ze de spuit aan haar zoon, die op de achterbank de rest bij hem inspoot. Mocht de moeder schuldig worden bevonden, dan kan ze maximaal 25 jaar achter tralies belanden.