Koop Uncharted 2 via Ebay... voor $ 3000

Om je game zo goed mogelijk te promoten worden er dingen zoals comics, speelgoed en andere collector's items om de markt gezet. Sommige van zulke collector's items worden expres in maar een erg beperkte oplage gemaakt voor de echte die-hard fans. Dit is voor één van Sony's grootste games van dit jaar, Uncharted 2, natuurlijk niet anders.

Uncharted 2 heeft namelijk een hele speciale versie genaamd de Uncharted 2: Among Thieves Fortune Hunter Edition. Deze is maar in een oplage van 200 exemplaren gemaakt waarbij je ze ook alleen maar kunt winnen. Een gebruiker op Ebay heeft zo'n editie weten te scoren maar wil er maar al te graag vanaf. Hij heeft het product op Ebay gezet waar de teller op dit moment al op $3050 staat. Best leuk voor een spelletje.




De Uncharted 2: Among Thieves Fortune Hunter Edition bestaat uit de game, een exacte replica van de dolk uit de game en een groot exclusief art-book. Mocht je dus, ondanks de hele financiële crisis, nog een zakcentje over hebben, dan kan deze mooie editie van jou zijn. Mocht je niet zoveel geld hebben dan kun je deze week natuurlijk ook gewoon de game bij de plaatselijke game-boer halen.