Vrouwen neuken amper in herfst

Heb je normaal gesproken al weinig seks, dan zal je nu helemaal wel droog staan. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen nu amper te porren zijn voor een potje vrijen. Wanneer de blaadjes weer van de bomen vallen, is het animo van de dames tot het absolute dieptepunt gedaald.

Dit is gebleken uit een onderzoek van 100%NL Magazine onder vijfhonderd vrouwen. Het blad heeft vrouwen ondervraagd over hun seksgewoonten. Op de vraag in welk seizoen ze het meest actief zijn in bed, antwoordde slechts veertien procent van de vrouwen het najaar.

Ofschoon de lente een vrolijke periode is, scoort ook dit jaargetijde niet best. Het voorjaar wordt door slechts negentien procent van de dames genoemd. 

De naderende winter doet het gelukkig een stuk beter. Dankzij de kou kruipen veel vrouwen dicht tegen hun kerel aan. Maar liefst een derde van de vrouwen verwent hun partner dan het meest.

Ondanks de plakkerige nachten scoort de zomer nog altijd het best. Een ruime meerderheid van maar liefst 56 procent geeft aan dan het vaakst met hun man of vriend het bed in te duiken.