'Boer Jos (BzV) kiest voor Dycke'

De opnames van Boer zoekt Vrouw zijn inmiddels voorbij. Heel Nederland wacht in spanning af, maar boer Jos lijkt zijn keuze al te hebben gemaakt. De goedgemutste Gelderlander met de mooie dochters wordt de laatste tijd namelijk verdacht veel gesignaleerd met Dycke.

Officieel mogen de boeren hun vrouwen alleen voor de camera's ontmoeten, maar Jos trekt zich daar weinig van aan. Volgens een bron in Dyckes woonplaats bezoekt de geile boer in het geniep 'zijn' Dycke. "We zien Jos hier de laatste tijd heel vaak. Als het donker begint te worden, komt hij aanrijden bij Dycke. De gordijnen gaan dicht zodat niemand hem kan zien", meldt de bron. Jos wordt echter wel in alle vroegte weer het huis uitgeschopt.  "Als het licht begint te worden is Jos weer verdwenen. Het lijkt erop dat hij absoluut niet gezien wil worden bij het huis van Dycke."

Dycke zelf vindt de extra uurtjes met de populaire boer het einde. "Ze zou al tegen een goede bekende hebben gezegd dat Jos de man van haar leven is. Ze zijn stapelverliefd op elkaar. Alles vindt ze leuk aan hem. Ze wil graag bij hem zijn, hij is een man die bij haar past. Dat zou wederzijds zijn."