Nanny steekt tong in mond meisje om kauwgom

Lauren Book-Lim uit de Amerikaanse staat Florida is maar liefst zes jaar lang mishandeld door haar kindermeisje, Waldina Flores. De ene keer toonde Flores Lauren haar genegenheid, de andere keer werd het meisje echter geslagen en verkracht.

Het drama begon toen het meisje amper elf jaar oud was. Boos omdat ze op een stuk kauwgom zat te kauwen, stak de nanny haar tong in de mond van het meisje om de kauwgom uit haar mond te vissen. Vanaf dat moment begon het misbruik te escaleren, wanneer het meisje haar medewerking weigerde.

"Ze gebruikte voorwerpen of handen of wat ze maar te pakken kreeg," vertelde de nu 24-jarige Lauren. "Ze duwde me de trap af. Op een gegeven moment poepte ze zelfs op mij."

In 2002, toen Lauren zeventien jaar oud was, wist ze aan de horror-nanny te ontsnappen. Uiteindelijk is Flores tot 25 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor haar seksuele wanpraktijken.

Vanaf vandaag staat de jonge vrouw eindelijk oog in oog met de demonen uit haar verleden. Ze helpt nu dakloze verkrachters een legale woning te vinden.