Man vergroot tieten door hypnose

Bedenk goed voor je in jezelf laat snijden voor een grotere cupmaat. Niet alleen omdat siliconen kunnen ontploffen, maar het kan ook een stuk eenvoudiger. Een Britse hypnotiseur beweert namelijk borsten te kunnen vergroten met zijn positieve gedachten.

Volgens David 'The Mind Persuader' Knight staat zijn behandeling garant voor een succespercentage van maar liefst 85 procent. Bijna de helft van alle vrouwen heeft hun borstomvang met maar liefst een of meer cupmaten zien toenemen.

Knight heeft een CD uitgebracht waarop hij op de vrouwen inpraat. Met een "Je borsten worden steeds groter ... ze groeien nu" hoopt hij de tieten te laten groeien. Hij is zelfs zo overtuigd van zijn  succes, dat hij bij niet goed bevallen het geld teruggeeft.

Volgens Knight maakt zijn toverspreuk de tieten vooral steviger. "Alle vrouwenborsten zijn gecreëerd door de geest", stelt hij. "De geest maakt ze, dus de geest kan ze ook steviger maken. zo simpel is het."

De beweringen en de CD worden vanavond echter van tafel geveegd in een BBC-show. Hierin wordt getoond hoe makkelijk is om je te laten registeren als hypnotherapeut.