FOK! weekend tv-tips

In plaats van de tv gids doen we het dit keer in de vorm van tips. We halen een selectie uit de tv gids van vandaag waarvan we vinden dat je die zeker moet kijken. Uiteraard zie je hier morgen nog wel de kijkcijfers van dit weekend.


Rad van fortuin

In het kader van het 20-jarig bestaan van RTL komt het aloude spelprogramma Rad van fortuin terug op tv! Dit keer niet met Hans van der Togt maar met Carlo Boszhard. Wel is alles moderner geworden en spelen er geen huisvrouwen meer mee voor een wasmachine, maar nu Bekende Nederlanders voor het goede doel. Leontine Borsato is nog wel van de partij, ze bedient nog steeds het bord met de letters.

RTL 4 om 20:00 uur

The Bourne Identity

Deze actiefilm met Matt Damon gaat erover dat iemand in de Middellandse Zee is gevonden met twee kogels in zijn rug, hij leeft nog wel maar is zijn geheugen kwijt. Een chip in zijn rug wijst hem naar een kluis in Zürich waarin een aantal paspoorten liggen en een groot geldbedrag. Hij komt daarmee te weten dat hij Jason Bourne heet. In Parijs probeert hij achter zijn ware identiteit te komen, maar is daar ook een doelwit voor een aantal moordaanslagen.

Klik hier om de review van FOK! te lezen!

RTL 4 om 20:30 uur

So you think you can dance

Vanavond kun je een hele avond lang kijken naar de eerste liveshow van de danstalentenjacht So you think you can dance. De achttien overgebleven dansers van alle audities zullen vanavond gaan strijden voor een rol in de Nederlandse musical Hairspray. Dansers worden ingedeeld in willekeurige koppels en moeten in een week tijd een choreografie instuderen. De koppels kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een balletdanser en een hiphop-danser.

RTL 5 om 19:55 uur

Red mijn vakantie!

Alberto "dat-dit-kan" Stegeman gaat op bezoek bij vakantiegangers die een horrorvakantie beleven om hen te hulp te schieten. Soms zijn er situaties waarbij mensen een onleefbare hotelkamer krijgen toegewezen en er zelf gewoon niet uitkomen met het hotel. Alberto lost het voor hen op en krijgt daarbij ook hulp van Rob Geus die de hygiëne checkt.

SBS 6 om 21:30 uur

Boer zoekt vrouw

Het kijkcijferkanon van de zondagavond, simplistisch maar erg in de smaak bij de kijkers! De boeren beginnen zo langzamerhand al te wennen aan de vrouwen op de boerderij. Boer Wietse praat niet veel en daardoor blijft het nogal stil in het gezelschap. Eén van de vrouwen probeert wat leven in de brouwerij te brengen, maar of dat echt in de smaak valt is te betwijfelen. Bij de boeren Peter en Hans gaat het wat beter, zij kunnen het erg goed vinden met de dames en voeren gesprekken over de liefde. Bij boer Jos gaan de gesprekken voornamelijk over kinderen.

Nederland 1 om 20:20 uur