FOK! weekend tv-gids

Elk weekend kun je hier op FOK! lezen wat er in het weekend op de tv te beleven is. Dus vandaag ook weer een verse editie van de FOK! weekend tv-gids! Zoals gewoonlijk kun je maandag ook weer hier de kijkcijfers van dit weekend terug vinden.

Nederland 1

Lieve Paul, 20:25 uur Paul de Leeuw beantwoordt iedere week vragen van mensen uit het publiek. Dat doet hij met behulp van ervaringsdeskundigen die hij in zijn show uitnodigt. Vanavond is Nelly Furtado te gast.

Nederland 2

Blauw Bloed, 19:35 uur Het koninklijk huis wordt van dichtbij gefilmd in Blauw Bloed. Tevens worden andere vorstenhuizen in Europa onder de aandacht gebracht.

Nederland 3

MadonnaAanpakken en wegwezen, 21:10 uur In dit programma worden mensen gevolgd die weggaan uit Nederland om ergens anders op de wereld mee te helpen aan een betere wereld.

MetMichiel: Madonna Sticky & Sweet tour, 23:00 uur Een concertregistratie van een concert in Buenos Aires van de Queen of Pop.

RTL 4

Let`s dance, 20:00 uur Vanavond de halve finale van het programma Let`s Dance waarin bekende Nederlanders een videoclip of een dansact nadoen.

Met vanavond:
-Tijl Beckand als Austin Powers.
-Inge de Bruin als Michael Jackson.
-Viola Holt & Willibrord Frequin als JK Wedding Entrance.
-Catherine Keyl als Britney Spears.
-Nederlands Heren Hockeyteam als Jailhouse Rock.
-Kasper van Kooten als Rock Steady Crew.

Wat vindt Nederland, 21:30 uur Ex-Talpa presentator Jack Spijkerman presenteert ook vanavond weer het spelprogramma Wat vindt Nederland. Bekende Nederlanders spelen in dit programma een spel waarin ze de mening van Nederland moeten inschatten. Vanavond Jochem van Gelder en Daphne Deckers.

RTL 5

The animal, 20:25 uur Komediefilm waarin Marvin Mange graag een politieagent wil worden. Alleen hij zakt keer op keer voor het politie-examen totdat hij na een experiment het ineens haalt.

Gangs of New York, 22:00 uur In deze misdaadfilm gaat Amsterdam Vallon wraak nemen op de moordenaar van zijn vader door zelf in een bende te stappen.

SBS 6

Hole in the Wall, 20:30 uur Lachmachine Gerard Joling en Beau van Erven Dorens zijn weer ingehuurd om het levend tetris-programma Hole in the Wall te presenteren. Hierin zullen Bekende Nederlanders een pose aan moeten nemen om in het gat van de naderende muur te passen. Het programma is al een tijdje populair in landen zoals Japan, België en Zweden.

Het beste idee van Nederland, 21:30 uur De Willy Wortels van Nederland verzamelen zich weer om hun uitvinding aan de vakjury te presenteren.