Travestieten leren aso's een lesje

Twee vechtersbazen hebben hun lesjes wel geleerd. Zij zochten mot met twee travestieten, maar zijn van een koude kermis thuisgekomen. Het als vrouw verklede duo bleek namelijk te bestaan uit kooivechters, die toevallig een vrijgezellenfeestje hadden.

De 19-jarige Dean Gardener en de 22-jarige Jason Fender daagden de twee uit door ze uit te schelden. Fender deelde ineens een flinke stomp uit aan een man met een roze pruik en een korte rok. Zijn maatje, gekleed in een zwarte jurk en pruik, hakte de beide knapen echter met twee welgemikte klappen in de pan. De twee kooivechters op hoge hakken liepen vervolgens verder.

De zwaar aangeslagen Gardener en Fender vervolgden hun tocht door de straten van het Britse Swansea totdat ze werden aangehouden door de politie. Het gevecht bleek namelijk te zijn opgenomen door bewakingscamera's.

"Je moet weten dat je geen fijne avond hebt als je het gevecht wilt aangaan met twee travestieten", verdedigde de advocaat de twee jochies vandaag tegenover de rechter. "Helaas waren zij stomdronken."

De beelden van de bewakingscamera werden getoond aan de rechtbank. Hierop is te zien dat het agressieve duo verscheidene mannen lastig viel voordat zij de twee kooivechters tijdens hun vrijgezellenavond aanvielen. De rechter legde de twee na hun bekentenis een taakstraf en elektronisch toezicht op.


Don't fuck with a drag queen!